U gebruikt een verouderde browser. Voor een optimale ervaring update je browser of gebruik een moderne browser.

sluit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Over
Kaizer

Kaizer werd opgericht in maart 2019 door Birgen en Serge, uit onder meer een gedeelde passie voor efficiƫnt en duurzaam bouwen. Ze willen met Kaizer een volwaardige en essentiƫle schakel zijn in het bouwproces. Kaizer bouwt met respect voor de belangen van alle betrokken partijen.

Onze waarden

Duurzaamheid, betrouwbaarheid en transparantie zijn de drie waarden waar Kaizer rond bouwt. Een open dialoog en een aangename werkrelatie is essentieel voor een geslaagde samenwerking met de bouwheer of ontwikkelaar. Kaizer is niet alleen innovatief op het vlak van bouwtechnieken en -materialen, maar ook op de werkvloer is er aandacht voor goede onderlinge relaties en een aangename sfeer. Zo wordt er sterk ingezet op de work-life balance van de medewerkers. We zijn ervan overtuigd dat dit jouw bouwproject alleen maar ten goede kan komen.

Uit het juiste
hout gesneden

Het aannemersbloed stroomt Serge Van haecke en Birgen Willemyns door de aderen. Samen studeerden ze burgerlijk ingenieur bouwkunde en gingen ze na hun studie elk hun eigen weg. In die periode bouwden ze een jarenlange ervaring op in de aanneming en ontwikkeling van kleine en grote bouw- en vastgoedprojecten. Serge en Birgen rekenen op een ervaren en gedreven team om ieder bouwproject tot een goed einde te brengen.

Serge Van haecke

Birgen Willemyns